E lezetshme dhe e rrezikshme – Sevimli Tehlikeli (Film me titra shqip)

0E lezetshme dhe e rrezikshme – Sevimli Tehlikeli (Film me titra shqip)

Pajtohem

Subjekti i filmit:
Pelin (Hande Doğandemir), i cili punon në një qendër tregtare, mashtrohet nga İlker (Mithat Can ÖZER), i cili njihet edhe si playboy. Papritur, bota e Pelinit shembet.

Burak (Şükrü Özyıldız), një baterist i pashëm i shkëmbinjve, do të jetë një shoqërues dhe do të ndryshojë jetën e tij në aventurën e tij zhgënjyese dhe hakmarrëse për Pelin të varfër.

Do të mahniteni duke parë Burin të jetojë me daulle, entuziast të natyrës, Burak të bukur në grupin rock që i jep Pelinit momentin më të pakënaqur…

Sepse jeta është ajo për të cilën planifikoni dhe ka pasion, luftë, krenari dhe një hakmarrje të vogël në dashuri aşkın

Film me titra shqip, E lezetshme dhe e rrezikshme, Sevimli Tehlikeli, filma turqish, turqish filma, titra turqisht filma, ora filmike, komedi romantike, orë filmi romantik, film komedi, film hd, Entertainment, film, movie, turkish movie, turkish movies

Vedi Altri Articoli Su Altra Film
: https://mubarak2005.com/film

Nguồn:https://mubarak2005.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *